Čistá radost z cizího těhotenství

02.02.2017 22:00

Když se dozvíte, že čekáte miminko, tak k radostným pocitům se často přidávají i obavy – jak to zvládneme? bude vše v pořádku? jak zvládnu chodit do práce/starat se o dítě (děti), když mi bude špatně? jak zvládnu porod? a podobně... Je jasné, že i když je to opravdu krásné mít miminko, je to také občas pěkně náročné.

Jiná situace nastává, když se dozvíte o těhotenství někoho jiného. To je všechno krásné a růžové, ani vás nenapadne, že by mohlo být něco v nepořádku nebo, že by to snad ten člověk nezvládl... Máte prostě jen čistou radost, z toho, že roste nový život a já se přiznám, že od té doby, co jsem sama maminkou, tak i z toho, že někdo další bude „na stejné lodi“. A letos to vypadá, že si takovýchto čistých radostí užiji opravdu dosyta. Tak už se moc těším, na ty spinkající, roztomile koukající, nebo sladce se usmívající uzlíčky na fotkách na Facebooku.

Diskusní téma: Čistá radost z cizího těhotenství

:)

Magda | 03.02.2017

Taky to tak mám. A nechtěla bys na facebook taky pro změnu i jedno rudé uřvané mimino? Vsadím se, že ho budu mít k dispozici :D

Re: :)

Licha ponožka | 06.02.2017

To se ví :), ono to k tomu taky patří. A budu vědět že nejsem jedina kdo měl rvouci mimi ( ted už tedy batole , ale rudy a urvany občas byva :) )

Přidat nový příspěvek